Nyheter

Her finner du vårt nyhetsarkiv for synthesizer relatert innhold. Det inkluderer nyheter om kommende lanseringer og mye annet snacks fra synth-verdenen!

Superego+ | Multieffekts synth-pedal

Ta en titt på omtalen fra EHX:

Mye spenning har vært knyttet til utgivelsen av Superego+. Produsenten har forsøkt å skape en synthpedal med enklere kontrollmekanismer, flere funksjoner og et klarere lydbilde sammenlignet med den forrige utgaven.

Her er det snakk om en effektepdal av høyeste klasse som virkelig kan å skape lydeffekter. Superego+ er ment som et supplement til eksisterende synther. Motivasjonen for å kjøpe en slik pedal kan variere, men det antas at mange potensielle kjøpere er eiere av enkelt-instrumenter som gitar og piano.

Pedalen har også en innebygd funksjonalitet som lar oss fryse lyder i loop-format, skape glissando og sette sammen flere lag med lyd på en enkel måte.

Mye ser ut til å klaffe samtidig når vi tester Superego+. Tonene er skarpe og konsollen har en enkel oppbygging med 13 knapper. Pedalen har hele 11 innebygde lydeffekter, samt de vanlige portene vi kan forvente.

Prisen ligger på ca. 2 200 kroner avhengig av hvilken butikk du handler hos. Det er litt vel dyrt etter vår mening, men forhåpentligvis vil den falle over tid. Pakken inneholder en 9 volts strømkabel som gjør den enkel å sette opp.

Superego+ krever en del brukererfaring. Skal man kjøpe en såpass dyr synth-effektpedal er det greit å kunne dra full nytte av produktet. Har du ikke planer om å bruke alle funksjonene, kan det være smart å heller kjøpe en enklere utgave.